Hij is een God van Wonderen

In augustus 2015 hebben mijn moeder, mijn zus en ik, na een liefelijke uitnodiging, gemeente de Doorbraak in Capelle a/d IJssel bezocht. Hier hebben wij zoveel liefde en warmte in die korte tijd ervaren dat we al heel gauw besloten om lid te worden van de gemeente. Kort daarna zijn we ook de bidstonden gaan bijwonen, thuis bij een echtpaar van gemeente de Doorbraak. Tot op heden ervaren wij zoveel liefde en genade van de Heer. Wat ik wil getuigen is, als wij willen geloven, bij God alle dingen mogelijk zijn. Hij is een God van wonderen.


Op een ochtend naar mijn werk werd ik erg duizelig, voelde mij echt niet goed en stapte beroerd uit de metro. Gelijk daarna belde ik mijn moeder en vertelde haar dat ik bijna slingerend uit de metro was gestapt. Zij belde direct met de voorganger met het verzoek om voor mij te bidden, want het kon zijn dat ik niet naar de gebedsavond kon gaan. Uiteindelijk ging ik toch. Dank u Heer. De voorganger vroeg die avond wat er aan de hand was, hoe ik mij voelde. Ik vertelde over de steeds terugkerende erge hoofdpijn. Hij vroeg of het geen migraine was en ik antwoordde dat ik het niet wist. De voorganger ging direct in gebed en begon met autoriteit de machten te bestraffen. Hij zag dat de duivel mij voortdurend aanklaagde en mij aanhoudend op het hoofd sloeg. Daar schrok ik best van. De andere aanwezigen werd gevraagd om mee te bidden en zij kwamen in een kring om mij heen staan. Het was een heftige gebedsavond, maar toch heel fijn en gezegend. Er werd krachtig gebeden en de voorganger ontving een prachtige profetie van de Heer, die hij mij mocht doorgeven. Bij God zijn werkelijk álle dingen mogelijk. Vrezen hoeft niet, als je maar in Hem gelooft.


Sinds deze gebedsavond heb ik géén last meer van hoofdpijn. De duivel moet zich nu 2x bedenken… Want de God van Abraham, Isaac en Jacob is gisteren en heden Dezelfde! Versloeg kleine David niet die grote Goliath? Ja! Want er is kracht in die wonderbare naam van Yeshua HaMasiach Jezus Christus! Amen.


Dank U Heer Jezus, voor dit wonder.   Jeremiah 32:27 Zie, Ik ben de HEERE, de God van alle vlees; zou Mij enig ding te wonderlijk zijn?

Gods zegen.

 
X