Nieuws

  • Zaterdag 26 augustus a.s. organiseert de Doorbraak opnieuw een leuke kindermiddag op het Cruyffcourt (achter de Purmerhoek) in de Hoekenbuurt. Er is van alles aanwezig en te doen om de kinderen een heerlijke middag te bezorgen. Springkussens, knutselen, popcorn eten, haarvlechten, schminken, spelletjes doen, sporten etc.. Naast diverse lekkere versnaperingen is er o.a. ook een superzoete suikerspin. Evenals vorige jaren zal de middag op spectaculaire wijze worden geopend door een percussieband.
  • Op zaterdag 2 september 2017 houdt de Doorbraak een Bazaar in buurthuis de Trefhoek (Schermerhoek 506). Er wordt koffie of thee aangeboden en zijn er allerlei lekkere hapjes te koop. Natuurlijk zijn er allerlei spullen te koop voor een leuk en schappelijk prijsje.
  • Op vrijdag 22 december 2017 organiseert de Doorbraak vanaf 18:00 voor de bewoners van de Hoekenbuurt voor de 4e maal een Kerstspecial die gehouden wordt op het Cruyffcourt achter de Purmerhoek. Nadere gegevens volgen nog. Toegang is gratis.
  • Kerk de Doorbraak ontving complimenten voor het voor de 3e maal organiseren van de Kerstspecial. Hieronder de email die wij ontvingen van Hart voor de Hoeken; Goede morgen, Danken voor de prima verzorgde Kerstspecial die door steeds meer mensen uit de buurt werd bezocht. Het is niet alleen een gebeurtenis die aandacht vraagt aan de ware betekenis van kerstmis maar ook een jaarlijks ontmoetingspunt voor bewoners. Vanuit de 3 flats kwamen we bekenden en onbekenden tegen. Het begint langzaam... [read more]
  • Eenmaal per maand komen we vanaf 22.00 samen in buurthuis de Trefhoek om met elkaar te bidden. Het doel is dat door het aanhoudende gebed er een verandering gaat plaatsvinden in de harten van de mensen en zij hierdoor de Heer Jezus Christus gaan leren kennen. De data vindt u op onze agenda. Wanneer u mee wil doen, meldt u dan aan via info@dedoorbraak.org

Sprekers

Op zondag 11 juni 2017 spreekt Tomas Sagstrom

Op zondag 10 september 2017 spreekt Hans Tims

Op zondag 22 oktober 2017 spreekt Leen Koster

Op zondag 19 november 2017 spreekt Arno Lam

Op zondag 10 december 2017 spreekt Jaap Kooy

 

 
X