Activiteiten

Zondag

Samenkomst

De samenkomst begint iedere zondag om 12.00 uur.
Deze diensten kenmerken zich door een frisse beweging van de heilige Geest. Er is spontane lofprijzing en een krachtige Bijbelse prediking.
Na afloop van de dienst wordt er, indien gewenst, met mensen gebeden.
Tevens kunt u na de dienst, onder het genot van koffie, thee, frisdrank en een broodje, nader met elkaar kennis maken.

Maandag

Bijbelstudie

De Bijbelstudie wordt op maandag- en donderdagavond gegeven op twee verschillende adressen in Capelle aan den IJssel. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@dedoorbraak.org of via 010 2270356.

Dinsdag

Gebedsavond

Voor onze wekelijkse gebedsavond op de dinsdag kunt u contact opnemen via info@dedoorbraak.org of via 010 2270356.

Donderdag

Bijbelstudie

De Bijbelstudie wordt op maandag- en donderdagavond gegeven op twee verschillende adressen in Capelle aan den IJssel. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@dedoorbraak.org of via 010 2270356

Vrijdag

Koffie- en ontmoetingsochtenden

Enkele malen per maand organiseert kerk de Doorbraak ontmoetingsochtenden in buurthuis ‘de Trefhoek.’
Deze ontmoetingsactiviteit is de ideale mix van gezelligheid, fun en samen zijn. Kaarten, kettingen en armbanden maken, spelletjes doen, krant lezen, haken, breien, babbeltje maken, het kan allemaal. Of misschien wilt u alleen maar een kopje koffie of thee drinken? En uiteraard krijgt u daar wat lekkers bij. Ook dat is prima! Kinderen zijn ook welkom en de toegang is gratis. Deze ochtenden duren van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Voor meer informatie en data klik hier.

Koken voor de Hoeken

Iedere laatste vrijdag van de maand maakt de Doorbraak voor de bewoners van de Hoekenbuurt in buurthuis ‘de Trefhoek’ vanaf 19.00 een driegangen diner klaar. Het buurthuis wordt dan ‘omgebouwd’ tot restaurant.
Met ingang van oktober kunnen de bewoners na het diner naar een film op groot scherm kijken. Voor de Doorbraak is het een mooie manier om met de bewoners in aanraking te komen. Ook wordt het isolement van sommige bewoners doorbroken omdat ze met andere bewoners in contact komen. Het is iedere keer weer een feest om het te mogen meemaken.

Jeugd

De jeugdgroep van de Doorbraak Breakfree komt 1x per maand op zondagochtend samen in een sportzaal. Het programma zorgt ervoor dat de jeugd zich vrijer en opener gaat voelen en opstellen naar elkaar toe. Dit wordt bereikt door een uitgebreid sportprogramma. Er wordt gebeden en gedankt en op een simpele wijze wordt de link gelegd tussen Bijbelverhalen die voor een ieder ‘makkelijk’ te begrijpen zijn. Om een voorbeeld aan te geven: HET VOORBEELD VAN DE BRUG, de mens – Jezus – God.

Kijk in de agenda voor de juiste data.

Informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met evangelische kerk de Doorbraak:
010-2270356.
U kunt ons ook een mail sturen:
info@dedoorbraak.org

 
X