Giften

Kerk de Doorbraak is betrokken bij veel activiteiten in Capelle aan den IJssel en in het bijzonder in de wijk Oostgaarde. Zo zijn er Meet and Greet ochtenden, het maandelijkse kookproject ‘Koken voor de Hoeken’, de jaarlijkse kindermiddag voor alle kinderen uit de Hoekenbuurt, de jaarlijkse kerstspecial en de maandelijkse jeugdavonden. Daarnaast bieden wij vanuit een ruimte in een flat aan de Purmerhoek voor de bewoners op de woensdagavonden pastorale hulp aan.

De Doorbraak maakt het ook mogelijk om gemeenteleden, die op een of andere wijze tijdelijk financiële ondersteuning nodig hebben, hulp aan te bieden. Hierbij moet u denken dat voor die gemeenteleden boodschappen worden gedaan. Hiervoor hebben wij een aparte rekening geopend onder de naam H.I.M. (Hulp In Moeilijkheden).

Om het werk van de Doorbraak te kunnen blijven voortzetten hebben wij uw hulp hard nodig! Daarom is uw gift van harte welkom!

Omdat kerk de Doorbraak een ANBI registratie heeft bij de Belastingdienst, is uw gift aan de Doorbraak voor de Belastingdienst volledig aftrekbaar.

U kunt uw gift overmaken op de ABNAMRO Bank onder rekeningnummer: NL12ABNA0526060638 t.n.v. De Doorbraak onder vermelding van ‘gift.’

Voor de rekening H.I.M. kunt u uw gift eveneens overmaken op de ABNAMRO Bank onder rekeningnummer NL44ABNA0450466507 onder vermelding van ‘gift.’

 
X